Can-Am

Outlander DPS 570 T3b ABS

ovh. 10 390€

MONIPUOLISUUDEN MESTARI

Outlander DPS 570 -traktorimönkijä (T3b) on varustettu alan mullistavalla ABS–teknologialla. BRP on alan ensimmäinen valmistaja, joka tarjoaa ABS-teknologian ATV-laitteissa. Sen ansiosta ajokokemus on entistäkin vakaampi ja hallitumpi.

MOOTTORI 570

OHJAUSTEHOSTIN 3-ASENTOINEN DYNAAMINEN OHJAUSTEHOSTIN (DPS)

MULLISTAVA UUTUUS MÖNKIJÄMARKKINOILLA

AINUTLAATUINEN ABS-JÄRJESTELMÄ

Can-Am -mönkijöille suunniteltu ABS-teknologia parantaa ajoneuvon ohjattavuutta ja vakautta jarrutettaessa liukkailla alustoilla. Teknologia ehkäisee pyörien lukkiutumista ja tekee ajokokemuksesta hallitun ja ennakoitavan.

3-ASENTOINEN DYNAAMINEN OHJAUSTEHOSTIN (DPS)

VAATII VÄHEMMÄN OHJAUSVOIMAA

3-asentoisella dynaamisella ohjaustehostimella (DPS™) on kolme eri toimintatilaa (MIN, MED ja MAX). Kukin toimintatila tehostaa ohjausta vähemmän suurilla nopeuksilla (täsmällisempi tuntuma) ja enemmän pienillä nopeuksilla (helpompi kääntää).

ROTAX 570 -MOOTTORI

LUOKKANSA JOHTAVA SUORITUSKYKY

Nestejäähdytteisessä Rotax 570 V2-moottorissa on sylinterillä neljä venttiiliä ja yksi yläpuolinen nokka-akseli. Kaksi ruiskutussuutinta toimittavat polttoaineen tehokkaasti palotilaan. Tuloksena on tehokas mutta hallittu suorituskyky.

TAKAPYÖRIEN TTI-ERILLISJOUSITUS PITKITTÄISTUKIVARSILLA

TÄSMÄLLINEN AJETTAVUUS, PEHMEÄ TUNTUMA

Ainoa takajousitus, jossa pyörät liikkuvat joustomatkan aikana vain pystysuunnassa, mikä poikkeaa muiden järjestelmien kömpelömmästä perhosmaisesta liikkeestä. Takajousitus on myös suunniteltu siten, että mönkijä on ajettavuudeltaan vaivaton ja vetopito on optimaalinen. Outlander DPS 570 -mönkijän jousituksessa on 22,4 cm:n joustomatka ja säätyvät iskunvaimentimet 5-asentoisella esijännityksen säädöllä. Voit nauttia ajamisesta epätasaisessakin maastossa.

12" ALUMIINIVANTEET 25" CARLISLE TRAIL WOLF -RENKAILLA

KESTÄVÄT PYÖRÄT

12-tuumaisten alumiinivalupyörien keskiötön rakenne vähentää painoa ja parantaa lujuutta. Vanteilla on 25" Carlisle Trail Wolf -renkaat, jotka takaavat suorituskyvyn vaativissa maastoissa ja muuttuvissa olosuhteissa.

ETUJOUSITUS A-KAKSOISTUKIVARSILLA

PAREMPI OHJAUSTUNTUMA

Rakenteessa on sukeltelua ehkäisevä geometria, joka parantaa kaarreajo-ominaisuuksia ja jarrutuksen dynamiikkaa. Reilun joustomatkan (22,9 cm) ansiosta ajomukavuus ja suorituskyky säilyvät myös epätasaisessa maastossa.


Pakollinen
Pakollinen

Tekniset tiedot

Korkeus1 240 mm
Pituus2 110 mm
Leveys1 168 mm
Akseliväli1 295 mm
Maavara267 mm
Moottori570
Ohjaustehostin3-ASENTOINEN DYNAAMINEN OHJAUSTEHOSTIN (DPS)
VäriOrange
Näytä tekniset tiedot