Ski-Doo

Scandic WT vm. 2019

14 790€

KELKKA KOVAAN TYÖNTEKOON

Alusta lähtien työkelkaksi suunniteltu Skandic WT tarjoaa verratonta suorituskykyä umpihankiajoon, polttoainetaloudellisuutta (900 ACE), työominaisuuksia ja vetokykyä.

RUNKO REV-XU

JOUSITUS LTS-ETUJOUSITUS / SC-5U-TELASTO

MOOTTORI ROTAX 550F, ROTAX 900 ACE

SYNCHROMESH-VAIHTEISTO

VAIHDE SILMÄÄN

Kaksi vaihdetta eteen ja yksi taakse takaavat sujuvan liikkeellelähdön raskaallakin kuormalla. Oikealla puolella on vaihdejärjestys 2-1-N-R.

REV-XU-RUNKO

JÄMERÄ JA SUORITUSKYKYINEN

Rungon rakenne ja muotoilu tarjoavat ainutlaatuista keveyttä, kestävyyttä ja käsiteltävyyttä. Joustava ajoasento mahdollistaa mukavan menon sekä istuen että seisaaltaan. Kuljettajalla on edessä hyvin tilaa jaloille. Kuomujen ja pohjan muotoilu tarjoaa optimaalisen kantavuuden ja liu'un. Tyyli on jämerä ja dynaaminen.

SC-5U-TELASTO

SUORITUSKYKYÄ JA MONIPUOLISUUTTA HYÖTYKÄYTTÖÖN

Urheilullinen jousitus hyötykäyttöön. Ajomukavuutta niin kelkkareitillä kuin puuterilumessakin. Jatkoperä tarjoaa maksimaalisen pidon nivellettynä, kun peruutetaan syvässä lumessa, ja lukittuna, kun vedetään kuormaa.

508 x 3923 x 38 MM:N TELAMATTO

KANTAVUUTTA

Erittäin pitkä (3923 mm) ja erittäin leveä (508 mm) malli tarjoaa lisää pitoa kelkkareiteillä ja kantavuutta umpihangessa.

LTS-ETUJOUSITUS

SYVÄN LUMEN EKSPERTTI

Etujousituksen ainutlaatuinen teleskooppirakenne mahdollistaa sileän pohjan muotoilun, jonka kantavuus syvässä lumessa on omaa luokkaansa.

ROTAX 900 ACE -MOOTTORI

MUKAVASTI TEHOA, TÄYDET OMINAISUUDET

Tässä kolmisylinterisessä, nelitahtisessa rivimoottorissa käytetään Rotax Advanced Combustion -teknologiaa, ja se tuottaa 90 hv erinomaisella polttoainetaloudella ja vähäisellä huoltotarpeella. Luotettava, älykäs kaasunhallinta (iTC) ohjaa kaasua elektronisesti ja mahdollistaa lukuisat räätälöinnit ja ajettavuuden vaihtoehdot. iTC-järjestelmä tarjoaa kolme ajotilaa (Sport, Standard, ECO), jotka ovat vaihdettavissa ajon aikana. Lisäksi tarjolla on opetteluavain (Learning Key) ja valinnainen sormikaasun käyttö.

PILOT DS 2 -SUKSET

KONTROLLIA SYVÄÄN LUMEEN

Yhden kölin rakenne puree tehokkaasti viistorinteissä ohuiden ulkoreunojen ansiosta. Kapea ja ohut, mutta jäykkä. Suksen lyhennetty sekä litteä takaosa helpottavat vastaohjausta ja ajoa viistorinteessä.


Jätä soittopyyntö


Ota yhteyttä

Tekniset tiedot

Korkeus1330 mm
Pituus3240 mm
Leveys1076 mm
RunkoREV-XU
MoottoriROTAX 900 ACE
JousitusLTS-ETUJOUSITUS / SC-5U-TELASTO
VäriHarmaa-musta
Näytä tekniset tiedot