Sea-Doo

GTI 2019

9 990€

TYYLIÄ, VAKAUTTA JA LEIKKISYYTTÄ

Lisää ominaisuuksia lyömättömän edullisesti. Älykäs jarru- ja peruutusjärjestelmä (iBR) tekee vesijetistä helpommin hallittavan. Markkinoiden taloudellisin moottori ja innovatiivinen, erikoislujasta Polytec-materiaalista valmistettu runko tekevät vesilläolosta nautinnon.

HENKILÖKANTAVUUS 3 HENKILÖÄ

MOOTTORI ROTAX 900 HO ACE

RUNKO GTI – HALLITTU JA KETTERÄ

TALOUDELLISTA JA VAIVATONTA AJAMISEN ILOA

ROTAX 900 HO ACE

Pienen ja kevyen Rotax 900 HO ACE -moottorin polttoaineenkulutus on ällistyttävän alhainen ja sen ansiosta pääset viettämään enemmän hauskoja hetkiä vesillä ja vähemmän aikaa tankatessa. Moottorissa yhdistyvät räväkkä kiihtyvyys ja erinomainen teho-painosuhde.

PYSÄHDY NOPEAMMIN, RANTAUDU HELPOMMIN

ÄLYKÄS JARRU- JA PERUUTUSJÄRJESTELMÄ (iBR)

Sea-Doon ainutlaatuinen älykäs jarru- ja peruutusjärjestelmä (iBR) on saanut Yhdysvaltain rannikkovartioston myöntämän tunnustuksen veneilyturvallisuuden parantamisesta vuodesta 2009 lähtien. Kolmannen sukupolven iBR-järjestelmällä varustettu vesijetti pysähtyy jopa 48 metriä* aiemmin kuin jarruton vesijetti. Kuljettaja voi pitää molemmat kädet ohjaustangolla ja käyttää samalla vaihteita, mikä tuo vakautta ajamiseen. * Perustuu BRP:n sisäiseen testaukseen.

KEVYT JA KESTÄVÄ

POLYTEC-MATERIAALI

Tämän innovatiivisen materiaalin ansiosta jetti on kevyempi, ja se pystyy saavuttamaan täyden suorituskykynsä pienemmilläkin moottoreilla. Tämä mahdollistaa myös sen vetämisen useimmilla henkilöautoilla. Sisäisesti värjätty rakenne kestää lasikuitua paremmin naarmuja. Polytec on saatavissa vain malleihin, joissa on Rotax 900 HO ACE.

AINOASTAAN SEA-DOO-VESIJETEISSÄ

SULJETTU JÄÄHDYTYSJÄRJESTELMÄ

Tämä tekniikka estää syövyttävän suolaveden ja vahingoittavan lian pääsyn moottorin sisään, mikä parantaa luotettavuutta ja tuo mielenrauhaa.

OTA MUKAAN MITÄ HALUAT

ETUTAVARATILA

Luokkansa suurimmassa tavaratilassa* (116,6 l) on reilusti tilaa varusteille. *Valmistajien verkkosivut. Perustuu saman hintaluokan malleihin.

KOLME TILAA AJOTYYLISI MUKAAN

ÄLYKÄS KAASUNHALLINTA (iTC)

Valitse itse, miten voimansiirto toimii. Se on nyt mahdollista vesijettisi digitaalisesta tietokeskuksesta aktivoitavien erilaisten ajotilojen (Touring, Sport ja ECO) avulla.

ASETA VAUHTI JA SUOJAUS ITSE

KÄYNNISTYKSENESTOJÄRJESTELMÄ, iCONTROL JA LEARNING KEY

Turvajärjestelmässä on yksilöllinen digitaalinen koodaus, joka estää tehokkaasti vesijetin varastamisen. Ohjelmoitavan Learning Key -opetteluavaimen avulla nopeutta voi rajoittaa aloittelevaa käyttäjää varten.


Pakollinen
Pakollinen

Tekniset tiedot

Pituus132.6" / 336.8 cm
Leveys48.5" / 123.1 cm
Henkilökantavuus3 HENKILÖÄ
Kantavuus272 KG
MoottoriROTAX 900 HO ACE
VäriWhite and Krypton Green
Näytä tekniset tiedot