Sea-Doo

GTI SE 170 vm. 2020

13 690€

ENEMMÄN MUKAVIA JA MIELLYTTÄVIÄ HETKIÄ KOKO PERHEELLE

Myös GTI SE:n ominaisuuksiin kuuluu upouusi Sea-Doo -runko ja sen tuomat edut, minkä ansiosta koko perhe voi nauttia mukavista ja riemukkaista hetkistä vesillä vaikka koko päivän.

BLUETOOTH-ÄÄNENTOISTOJÄRJESTELMÄ

MUSIIKKIA VESILLÄ

BRP:n Audio-Premium -äänentoistojärjestelmän ansiosta ajat oman lempimusiikkisi sykkeessä. Vain sormesi hipaisulla luot haluamasi äänimaailman ja hyvät fibat, koska sinulla on käytössäsi alan ensimmäinen tehdasasenteinen, täysin vesitiivis ja kokonaan sisäänrakennettu Bluetooth‡-äänentoistojärjestelmä. Vasemman kaiuttimen kauko-ohjauspainikkeiden avulla vaihdat nopeasti kappaleita ja säädät äänenvoimakkuutta.

SUURI UIMATASO

OLOHUONE VESIJETISSÄ​​​​​​​

Uimataso on entistä tasaisempi, vakaampi ja mukavampi käyttää. Ihanteellinen nousta ajoneuvoon, oleilla siinä ja valmistautua vesiurheiluun. Saat vieläkin enemmän lisätilaa, kun irrotat takaistuimen.

LINQ-JÄRJESTELMÄ TAAKSE

NOPEA. HELPPO. TURVALLINEN.​​​​​​​

Nyt saat lisää tavaratilaa taakse varman ja kestävän LinQ-pikakiinnitysjärjestelmän avulla. Sen ansiosta voi kätevästi kiinnittää polttoainekanisterin, laukun, kylmälaatikon ja paljon muuta vesijettisi takaosaan kahden sisäänrakennetun kiinnityspisteen avulla.

KAKSI MOOTTORIVAIHTOEHTOA

VALITSE TEHOSI​​​​​​​

Valitse kahdesta maineikkaasta Rotax-moottorista: 1630 ACE tai uusi 1630 HO ACE. Molemmat ovat luotettavia, mahtavan suorituskykyisä ja polttoainetaloudellisia. Ne on varustettu edistyksellisellä polttoaineteknologialla (ACE).

LISÄOMINAISUUKSIA

ENEMMÄN MUKAVUUTTA​​​​​​​

Vahva, toisen sukupolven Polytec vähentää vesijetin painoa tarjoten huippusuorituskykyä ja tehokkuutta. Vesijettiä on myös helppo kuljettaa useimmilla autoilla. Vesijetin pinta ei myöskään naarmuunnu niin helposti kuin lasikuitu välimuovauksen ansiosta. 

SUUREMPI ETUTAVARATILA

SÄILYTÄ MITÄ HALUAT​​​​​​​

Luokkansa* suurimman tavaratilan (152 l.) ansiosta sinulla on paljon tilaa tavaroille.

*Valmistajien nettisivut. Perustuu samoin hinnoiteltuihin malleihin.

VESITIIVIS PUHELINLOKERO

PIDÄ SE KUIVANA JA LADATTUNA​​​​​​​

Vesitiivis säilytyslokero, jossa säilytät puhelimesi, kamerasi ja muut laitteesi kuivina ja toimintavalmiina. Kätevä, iskuilta suojaava ja vesitiivis säilytyspaikka. Saatavana myös USB-portti lisävarusteena.

VAKAA RUNKO

KETTERÄ JA HAUSKA​​​​​​​

Uudelleen muotoillun rungon painopiste on alempana tarjoten entistä parempaa vakautta ja turvallisuutta joko matkustajien kanssa tai ilman. Helppo ja hauska ajaa.

POLYTEC-MATERIAALI

KESTÄVÄ JA KEVYT

Vahva, toisen sukupolven Polytec vähentää vesijetin painoa tarjoten huippusuorituskykyä ja tehokkuutta. Vesijettiä on myös helppo kuljettaa useimmilla autoilla. Vesijetin pinta ei myöskään naarmuunnu niin helposti kuin lasikuitu välimuovauksen ansiosta. 

SPORT JA ECO

KAKSI AJOTILAA​​​​​​​

Valitse Sport- ja ECO -ajotilojen avulla, kuinka paljon tehoa kulloinkin tarvitset.

SULJETTU JÄÄHDYTYSJÄRJESTELMÄ

AINOASTAAN SEA-DOO-VESIJETEISSÄ​​​​​​​

Tämä tekniikka estää syövyttävän suolaveden ja vahingoittavan lian pääsyn moottorin sisään, mikä parantaa luotettavuutta ja tuo mielenrauhaa.

ÄLYKÄS JARRU- JA PERUUTUSJÄRJESTELMÄ (iBR)

Järjestelmä on saanut tunnustusta USA:n rannikkovartiostolta, koska se on parantanut veneilyn turvallisuutta. Kolmannen sukupolven ainutlaatuisen Sea-Doo iBR-järjestelmän ansiosta pysähdyt nopeammin. Kuljettaja voi kytkeä vaihteen eteenpäin, vapaalle ja peruutukselle hitaissa nopeuksissa vakaasti ja kätevästi käsiään ohjaustangosta irrottamatta.


Pakollinen
Pakollinen

Tekniset tiedot

MoottoriROTAX 1630 ACE TAI UUSI ROTAX 1630 HO ACE
Polttoainesäiliön tilavuus60 L.
Henkilömäärä3
Kantavuus272 kg
VäriIce Metal ja Orange Crush
Pituus331,8 cm
Leveys125 cm
Korkeus113,7 cm
Näytä tekniset tiedot