Sea-Doo

GTR 230 STD vm. 2020

15 190€

TEHOT JA SUORITUSKYKY VALLOILLEEN

Tämän vesijetti on yksi helpoimmista tavoista saada tuntumaa muskeliluokkaan. Siinä on voimakas, mekaanisesti ahdettu Rotax-moottori ja se on nyt varustettu ainutlaatuisella, pikakiinnitteisellä LinQ-järjestelmällä kuorman kuljettamista varten. Lisäksi Bluetooth-äänentoistojärjestelmä.

BLUETOOTH-ÄÄNENTOISTOJÄRJESTELMÄ

MUSIIKKIA VESILLÄ

BRP:n Audio-Premium -äänentoistojärjestelmän ansiosta ajat oman lempimusiikkisi sykkeessä. Vain sormesi hipaisulla luot haluamasi äänimaailman ja hyvät fibat, koska sinulla on käytössäsi alan ensimmäinen tehdasasenteinen, täysin vesitiivis ja kokonaan sisäänrakennettu Bluetooth‡-äänentoistojärjestelmä. Vasemman kaiuttimen kauko-ohjauspainikkeiden avulla vaihdat nopeasti kappaleita ja säädät äänenvoimakkuutta.

LINQ-JÄRJESTELMÄ TAAKSE

NOPEA. HELPPO. TURVALLINEN.​​​​​​​

Nyt saat lisää tavaratilaa taakse varman ja kestävän LinQ-pikakiinnitysjärjestelmän avulla. Sen ansiosta voi kätevästi kiinnittää polttoainekanisterin, laukun, kylmälaatikon ja paljon muuta vesijettisi takaosaan kahden sisäänrakennetun kiinnityspisteen avulla.

SUURI UIMATASO

OLOHUONE VESIJETISSÄ​​​​​​​

Uimataso on entistä tasaisempi, vakaampi ja mukavampi käyttää. Ihanteellinen nousta ajoneuvoon, oleilla siinä ja valmistautua vesiurheiluun. Saat vieläkin enemmän lisätilaa, kun irrotat takaistuimen.

ROTAX 1630 ACE Turbo -moottori

ENEMMÄN VOIMAA VESILLÄ​​​​​​​

Rotax 1630 ACE Turbo tarjoaa mieltä hiveleviä hevosvoimia ja ylivertaista kiihtyvyyttä vaikuttavalla vääntövoimallaan ja mahtavalla polttoainetaloudellisuudellaan. 

VAKAA RUNKO

KETTERÄ JA HAUSKA​​​​​​​

Uudelleen muotoillun rungon painopiste on alempana tarjoten entistä parempaa vakautta ja turvallisuutta joko matkustajien kanssa tai ilman. Helppo ja hauska ajaa.

SUUREMPI ETUTAVARATILA

SÄILYTÄ MITÄ HALUAT​​​​​​​

Luokkansa* suurimman säilytystilan (152 l.) ansiosta sinulla on paljon tilaa tavaroille.

*Valmistajien nettisivut. Perustuu samoin hinnoiteltuihin malleihin.

VESITIIVIS PUHELINLOKERO

PIDÄ SE KUIVANA JA LADATTUNA​​​​​​​

Vesitiivis säilytyslokero, jossa säilytät puhelimesi, kamerasi ja muut laitteesi kuivana ja toimintavalmiina. Kätevä, iskuilta suojaava ja vesitiivis säilytyspaikka. Saatavana myös USB-portti lisävarusteena.

SPORT-TILA

NOPEAMPAA KIIHTYVYYTTÄ​​​​​​​

Kaikkein herkimmin reagoiva ajotila, joka tekee vesijetistäsi huippusuorituskykyisen.

SULJETTU JÄÄHDYTYSJÄRJESTELMÄ

AINOASTAAN SEA-DOO-VESIJETEISSÄ​​​​​​​

Tämä tekniikka estää syövyttävän suolaveden ja vahingoittavan lian pääsyn moottorin sisään, mikä parantaa luotettavuutta ja tuo mielenrauhaa.

ÄLYKÄS JARRU- JA PERUUTUSJÄRJESTELMÄ (iBR)

Järjestelmä on saanut tunnustusta USA:n rannikkovartiostolta, koska se on parantanut veneilyn turvallisuutta. Kolmannen sukupolven iBR-järjestelmän ansiosta pysähdyt nopeammin. Kuljettaja voi kytkeä vaihteen eteenpäin, vapaalle ja peruutukselle hitaissa nopeuksissa vakaasti ja kätevästi käsiään ohjaustangosta irrottamatta.


Pakollinen
Pakollinen

Tekniset tiedot

MoottoriROTAX 1630 ACE TURBO
Polttoainesäiliön tilavuus60 L.
Henkilömäärä3
Kantavuus272 kg
VäriEclipse Black ja Neonkeltainen
Pituus (puskurista puskuriin)331,8 cm
Leveys125 cm
Korkeus113,7 cm
Näytä tekniset tiedot