Sea-Doo

GTX 170 STD vm. 2020

14 690€

TYYLIKÄSTÄ JA YLELLISTÄ

Markkinoiden suurin uimataso ja irrotettava istuin varustettuna. GTX-malleissa oleilet mukavasti ja nautit vaikka piknikistä vesillä. Lisää nautintoa Bluetooth-äänentoistojärjestelmän tarjoamalla lempimusiikilla. Mukana vielä kylmälaukku täynnä eväitä. Asioita, joista ennen vain haaveilit.

MODULAARINEN ERGOLOCK-ISTUIN

VERRATONTA MUKAVUUTTA

Kapean istuimen ansiosta polvesi ovat lähempänä toisiaan ja asento on luonnollisempi. Istuimen porrastettu rakenne tarjoaa paremman sivutuen ja vakauden sinulle ja matkustajillesi. Lisäksi irrotettava takaistuin tarjoaa lisää tilaa oleskeluun ja auringonottoon.

ISO UIMATASO 

TILAA OLESKELUUN

Markkinoiden suurimmalla uimatasolla riittää tilaa lekotteluun. Tasainen ja vakaa uimataso helpottaa vedestä nousemista ja tarjoaa tilaa oleskeluun ja varusteiden pukemiseen. Lisää tilaa saa helposti takaistuimen irrottamalla.

ST3-RUNKO

VALLANKUMOUKSELLISTA VAKAUTTA​​​​​​​

Suurempi runko tarjoaa markkinoiden johtavaa vakautta alhaisemman painopisteensä ja parannetun muotoilunsa ansiosta. Huomaat miellyttävän vakauden ajoitpa sitten kovassa aallokossa tai ankkuroidessasi lahdenpoukamaan, puhumattakaan ajoneuvoon nousun helppoudesta

HELPOSTI KÄYTETTTÄVÄ ETUTAVARATILA

NEROKKAAT SÄILYTYSRATKAISUT​​​​​​​

Kaikki tavarasi ovat kätevästi käsiesi ulottuvilla. Etutavaratila on markkinoiden ensimmäinen laatuaan, sillä se avautuu kätevästi vain ohjaustankokokoonpanoa nostamalla. Kuljettajan ei tarvitse nousta seisomaan. Tämä on kätevin vesitiivis tavaratila, jonka olemme suunnitelleet vesijetteihin ja se tarjoaa runsaasti tilaa tavaroillesi seikkaillessasi vesillä.

LINQ-TAKATAVARATILA

NOPEA. HELPPO. TURVALLINEN.​​​​​​​

Vesijettiin voidaan lisätä ylimääräinen takatavaratila LinQ-pikakiinnitysjärjestelmällä. Polttoainekanisterin, laukun tai kylmälaatikon kiinnittäminen käy helposti kahden integroidun kiinnityspisteen avulla.

BLUETOOTH-AUDIOJÄRJESTELMÄ

MUSIIKKI MUKANA MENOSSA​​​​​​​

Alan ensimmäinen täysin integroitu ja vesitiivis audiojärjestelmä pitää tunnelman korkealla. Bluetooth-yhteydellä varustetun järjestelmän kokonaisteho on 100 wattia, ja sen säätimet on sijoitettu kätevästi kaiuttimeen

*Vakiona vain Limited-malleissa.

VESITIIVIS PUHELINLOKERO

PIDÄ PUHELIMESI KUIVANA JA LADATTUNA​​​​​​​

Vesitiivis säilytyslokero, jossa säilytät puhelimesi, kamerasi ja muut laitteesi kuivina ja toimintavalmiina. Kätevä, iskuilta suojaava ja vesitiivis säilytyspaikka. Saatavana myös USB-portti lisävarusteena.

TOURING-OMINAISUUDET

AJO- JA KÄYTTÖMUKAVUUTTA​​​​​​​

Vietä koko päivä vesillä kruisaillen näiden vakio-ominaisuuksien avulla: Kallistettava ohjaustanko, nopeuden säätötila ja hitaan ajonopeuden tila sekä nousutikkaat tarjoavat mukavuutta päivään.

ÄLYKÄS JARRU- JA PERUUTUSJÄRJESTELMÄ (iBR)

PYSÄHDY NOPEAMMIN, RANTAUDU HELPOMMIN​​​​​​​

Sea-Doon ainutlaatuinen älykäs jarru- ja peruutusjärjestelmä (iBR) on saanut Yhdysvaltain rannikkovartioston myöntämän tunnustuksen veneilyturvallisuuden parantamisesta vuodesta 2009 lähtien. Kolmannen sukupolven iBR-järjestelmällä varustettu vesijetti pysähtyy jopa 48 metriä* aiemmin kuin jarruton vesijetti. Kuljettaja voi pitää molemmat kädet ohjaustangolla ja käyttää samalla vaihteita, mikä tuo vakautta ajamiseen.

* Perustuu BRP:n sisäiseen testaukseen.

SÄÄDETTÄVÄ TRIMMIJÄRJESTELMÄ 

SORMENPÄÄN HERKKÄÄ HIENOSÄÄTÖÄ​​​​​​​

Ohjaustangossa sijaitsevaa säädettävää trimmijärjestelmää (VTS) on nopea ja helppo käyttää ajo-ominaisuuksien hienosäätöön kuljettajan mieltymysten. vesiolosuhteiden ja matkustajamäärän mukaan.

ISO 7,6-TUUMAINEN DIGITAALINÄYTTÖ

TÄYSIN DIGITAALINEN MITTARI​​​​​​​

Digitaalinäyttö tarjoaa kuljettajalle entistä paremman käyttökokemuksen näytön eri tiloja selattaessa ja ajoneuvotietoja katseltaessa. Mittarissa on myös automaattisesti himmentyvä taustavalo, joka takaa selkeän luettavuuden eri valaistuksissa. Suurempi näyttöalue ja suuret digitaaliset kirjaimet ja numerot ovat helposti nähtävissä myös ajon aikana.

SULJETTU JÄÄHDYTYSJÄRJESTELMÄ

AINOASTAAN SEA-DOO VESIJETEISSÄ​​​​​​​

Tämä tekniikka estää syövyttävän suolaveden ja vahingoittavan lian pääsyn moottorin sisään, mikä parantaa luotettavuutta ja tuo mielenrauhaa.


Pakollinen
Pakollinen

Tekniset tiedot

MoottoriROTAX 1630 HO
Polttoainesäiliön tilavuus70 L.
Henkilömäärä3
Kantavuus272 kg
VäriBeach Blue Metallic ja Lava Grey
Pituus345,1 cm
Leveys125,5 cm
Korkeus113,8 cm
Näytä tekniset tiedot