Sea-Doo

GTX LTD vm. 2020

21 290€

TOURING-LUOKAN SUORITUSKYKYÄ VAKIONA

Markkinoiden suurin uimataso ja irroitettava istuin varustettuna. GTX-malleissa oleilet mukavasti ja nautit vaikka piknikistä vesillä. Mukana vielä kylmälaatikko täynnä eväitä. Asioita, joista ennen vain haaveilit.

LIMITED-PAKETTI

OLENNAISINTA SEA-DOOTA

Tarjoaa sinulle ainutlaatuista extraa, kuten vesijetin peite, USB-portti, säilytyslokeron säilytyslaukku ja tyylikäs väritys. Lisäksi syvyysmittari, veden lämpötilan mittari ja paljon muuta.

ISO UIMATASO 

TILAA OLESKELUUN​​​​​​​

Markkinoiden suurimmalla uimatasolla riittää tilaa lekotteluun. Tasainen ja vakaa uimataso helpottaa vedestä nousemista ja tarjoaa tilaa oleskeluun ja varusteiden pukemiseen. Lisää tilaa saa helposti takaistuimen irrottamalla.

MODULAARINEN ERGOLOCK-ISTUIN

VERRATONTA MUKAVUUTTA​​​​​​​

Kapean istuimen ansiosta polvesi ovat lähempänä toisiaan ja asento on luonnollisempi. Istuimen porrastettu rakenne tarjoaa paremman sivutuen ja vakauden sinulle ja matkustajillesi. Lisäksi irrotettava takaistuin tarjoaa lisää tilaa oleskeluun ja auringonottoon.

ST3-RUNKO

MULLISTAVAA VAKAUTTA​​​​​​​

Leveämpi runko tarjoaa vertaansa vailla olevaa vakautta matalamman painopisteen ja parannetun rakenteen ansiosta niin kovassa aallokossa, paikallaan ollessa kuin kyytiin noustessakin.

HELPOSTI KÄYTETTTÄVÄ ETUTAVARATILA

KÄTEVÄT SÄILYTYSTILAT​​​​​​​

Kaikki tavarasi ovat nyt käden ulottuvilla. Näppärän etutavaratilan voi avata helposti ohjaustankoa nostamalla istuma-asennosta käsin. Vesitiivis tavaratila tarjoaa lisää tilaa tavaroillesi, ja voit ottaa helposti mukaan kaiken tarvitsemasi.

LINQ-TAKATAVARATILA

NOPEA. HELPPO. TURVALLINEN.​​​​​​​

Vesijettiin voidaan lisätä ylimääräinen takatavaratila LinQ-pikakiinnitysjärjestelmällä. Polttoainekanisterin, laukun tai kylmälaatikon kiinnittäminen käy helposti kahden integroidun kiinnityspisteen avulla.

BLUETOOTH-AUDIOJÄRJESTELMÄ

MUSIIKKI MUKANA MENOSSA

Alan ensimmäinen täysin integroitu ja vesitiivis audiojärjestelmä pitää tunnelman korkealla. Bluetooth-yhteydellä varustetun järjestelmän kokonaisteho on 100 wattia, ja sen säätimet on sijoitettu kätevästi kaiuttimeen.

VESITIIVIS LOKERO PUHELIMELLE

PIDÄ PUHELIMESI KUIVANA JA LADATTUNA​​​​​​​

Vesitiivis lokero, jossa on integroitu USB-portti, pitää laitteesi ladattuina ja käyttövalmiina. Laitteet pysyvät suojassa iskuja vaimentavassa ja vesitiiviissä telineessä.

TOURING-OMINAISUUDET

AJO- JA KÄYTTÖMUKAVUUTTA​​​​​​​

Vietä koko päivä vesillä kruisaillen näiden vakio-ominaisuuksien avulla: Kallistettava ohjaustanko, nopeuden säätötila ja hitaan ajonopeuden tila sekä nousutikkaat tarjoavat mukavuutta päivään.

TEHOKAS MOOTTORI

Rotax 1630 HO ACE Turbo -moottori on varustettu edistyksellisellä polttoaineteknologialla (ACE), mikä tarjoaa paremman kiihtyvyyden. 

ÄLYKÄS JARRU- JA PERUUTUSJÄRJESTELMÄ (iBR)

PYSÄHDY NOPEAMMIN, RANTAUDU HELPOMMIN

Sea-Doon ainutlaatuinen älykäs jarru- ja peruutusjärjestelmä (iBR) on saanut Yhdysvaltain rannikkovartioston myöntämän tunnustuksen veneilyturvallisuuden parantamisesta vuodesta 2009 lähtien. Kolmannen sukupolven iBR-järjestelmällä varustettu vesijetti pysähtyy jopa 48 metriä* aiemmin kuin jarruton vesijetti. Kuljettaja voi pitää molemmat kädet ohjaustangolla ja käyttää samalla vaihteita, mikä tuo vakautta ajamiseen.

* Perustuu BRP:n sisäiseen testaukseen.

ISO 7,6-TUUMAINEN DIGITAALINÄYTTÖ

TÄYSIN DIGITAALINEN MITTARI​​​​​​​

Digitaalinäyttö tarjoaa kuljettajalle entistä paremman käyttökokemuksen näytön eri tiloja selattaessa ja ajoneuvotietoja katseltaessa. Mittarissa on myös automaattisesti himmentyvä taustavalo, joka takaa selkeän luettavuuden eri valaistuksissa. Suurempi näyttöalue ja suuret digitaaliset kirjaimet ja numerot ovat helposti nähtävissä myös ajon aikana.

SULJETTU JÄÄHDYTYSJÄRJESTELMÄ

AINOASTAAN SEA-DOO VESIJETEISSÄ

Tämä tekniikka estää syövyttävän suolaveden ja vahingoittavan lian pääsyn moottorin sisään, mikä parantaa luotettavuutta ja tuo mielenrauhaa.


Pakollinen
Pakollinen

Tekniset tiedot

MoottoriROTAX 1630 HO TURBO
Polttoainesäiliön tilavuus70 L.
Henkilömäärä3
Kantavuus272 kg
VäriLiquid Grey Metallic ja Beach Blue Metallic
Pituus345,1 cm
Leveys125,5 cm
Korkeus113,8 cm
Näytä tekniset tiedot