Sea-Doo

RXP-X RS 300 vm. 2020

18 690€

LYÖMÄTÖN KISAVESIJETTI

Huippuluokan kisavesijetissä yhdistyvät mahtavat tehot, ajettavuus ja hallittavuus. Toista vastaavaa ei vesiltä löydy. Ja Rotax 1630 HO ACE Turbon vauhdittamana jätät toiset haaveilemaan kauas taaksesi.

ROTAX 1630 ACE -MOOTTORI

SEA-DOON KAIKKIEN AIKOJEN TEHOKKAIN MOOTTORI

Mekaanisesti ahdettu, ulkoisella välijäähdytyksellä varustettu Advanced Combustion Efficiency (ACE) -tekniikka parantaa tehokkuutta ja nostaa kiihtyvyyden aivan uudelle tasolle. Sea-Doon tehokkain moottori tuottaa huikean 300 hv:n tehon. 

ERGOLOCK-JÄRJESTELMÄ

TÄYDELLINEN KULJETTAJAKESKEINEN KOKEMUS

Tee itsestäsi osa laitetta lukitsemalla vartalosi runkoa vasten, jotta voit käsitellä ja hallita vesijettiä helpommin. Tässä apunasi ovat kapea kilpaistuin, erityisessä kulmassa olevat astinlaudat sekä säädettävä ergonominen ohjaus (AES).

SÄÄDETTÄVÄLLÄ KOROTUSPALALLA VARUSTETTU RACING-OHJAUSTANKO

SÄÄDÄ OHJAUSTANKOA OLOSUHTEIDEN MUKAAN​​​​​​​

Teleskooppiohjausjärjestelmää voi säätää pystysuunnassa 73 millimetrin matkalla olosuhteiden ja erikokoisten kuljettajien vaatimusten mukaan.

T³-RUNKO

PYSY VAKAASTI VEDESSÄ

Valmiina, paikoillanne, aja! Syvän V:n muotoinen runko on Sea-Doo X-Team -kilpa-ajajien suosikki, ja se tarjoaa erinomaista hallittavuutta ja ohjattavuutta tiukimmissakin käännöksissä.

SÄÄDETTÄVÄT X-VAKAIMET

TAITURIMAISET KÄÄNNÖKSET​​​​​​​

Tehokas rakenne, joka parantaa vakautta käännöksissä. Kolmiasentoisia vakaimia voi säätää taitotason ja ympäristön mukaan: evien ollessa yläasennossa pitoa on vähemmän ja kikkailu on helpompaa, kun taas evien laskeminen tekee käännöksistä terävämpiä. Evät lisäävät kaltevuuskulmaa käännöksien aikana.

SÄÄDETTÄVÄ TRIMMIJÄRJESTELMÄ JA KIIHTYVYYDEN HALLINTA

SORMENPÄÄN HERKKÄÄ HIENOSÄÄTÖÄ​​​​​​​

Ohjaustangossa sijaitsevaa säädettävää trimmijärjestelmää (VTS) on nopea ja helppo käyttää ajo-ominaisuuksien hienosäätöön kuljettajan mieltymysten, vesiolosuhteiden ja matkustajamäärän mukaan. Käsikahvassa lisäksi hallintapainike täysin kontrolloitua kiihdytysvaihetta varten.

ÄLYKÄS JARRU- JA PERUUTUSJÄRJESTELMÄ (iBR)

Järjestelmä on saanut tunnustusta USA:n rannikkovartiostolta, koska se on parantanut veneilyn turvallisuutta. Kolmannen sukupolven iBR-järjestelmän ansiosta pysähdyt nopeammin. Kuljettaja voi kytkeä vaihteen eteenpäin, vapaalle ja peruutukselle hitaissa nopeuksissa vakaasti ja kätevästi käsiään ohjaustangosta irrottamatta.

ISO 7,6-TUUMAINEN DIGITAALINÄYTTÖ

TÄYSIN DIGITAALINEN MITTARI​​​​​​​

Digitaalinäyttö tarjoaa kuljettajalle entistä paremman käyttökokemuksen näytön eri tiloja selattaessa ja ajoneuvotietoja katseltaessa. Mittarissa on myös automaattisesti himmentyvä taustavalo, joka takaa selkeän luettavuuden eri valaistuksissa. Suurempi näyttöalue ja suuret digitaaliset kirjaimet ja numerot ovat helposti nähtävissä myös ajon aikana.   

SULJETTU JÄÄHDYTYSJÄRJESTELMÄ

AINOASTAAN SEA-DOO-VESIJETEISSÄ

Tämä tekniikka estää syövyttävän suolaveden ja vahingoittavan lian pääsyn moottorin sisään, mikä parantaa luotettavuutta ja tuo mielenrauhaa.


Pakollinen
Pakollinen

Tekniset tiedot

MoottoriROTAX 1630 HO ACE TURBO
Polttoainesäiliön tilavuus60 L.
Henkilömäärä2
Kantavuus182 kg
VäriCalifornia Green Metallic ja Musta / Premium-paketti: Eclipse Black ja Lava Red
Pituus (puskurista puskuriin)331,6 cm
Leveys122,7 cm
Korkeus114,9 cm
Näytä tekniset tiedot