Sea-Doo

RXT-X RS 300 vm. 2020

19 790€

LYÖMÄTÖNTA SUORITUSKYKYÄ MERELLÄ

Vesijetin vallankumouksellinen, kevyempi alusta yhdistettynä Ergolock-järjestelmään maksimoi hallinnan kaikissa olosuhteissa, minkä ansiosta RXT-X RS on uusi suuntaa antava vesijetti kovaankin merenkäyntiin. Sen 96 km tuntinopeus on vain muutaman sekunnin päässä.

X-PAKETTI

VIE SUORITUSKYKY UUDELLE TASOLLE

Varusta vesijettisi suorituskykyä lisäävällä paketilla. Sen X-vakaimet tuovat vakautta käännöksiin, ja innovatiivisen ErgoLock-järjestelmän kapea kilpaistuin, vinottain olevat astinlaudat ja säädettävä X-ohjaus liittävät sinut tiiviisti yhteen jettisi kanssa.

ERGOLOCK-JÄRJESTELMÄ JA MODULAARINEN ISTUIN

TIIVIISTI KYYDISSÄ

Kapean kilpa-ajoistuimen ansiosta polvesi ovat lähempänä toisiaan, mikä auttaa pysymään paremmin kyydissä ja helpottaa siirtymistä seisoma-asentoon. Lisäksi irrotettava takaistuin tarjoaa lisää tilaa oleskeluun ja auringonottoon tason takaosassa.

ST³-RUNKO

MULLISTAVAA VAKAUTTA​​​​​​​

Leveämpi runko tarjoaa vertaansa vailla olevaa vakautta matalamman painopisteen ja parannetun rakenteen ansiosta niin kovassa aallokossa, paikallaan ollessa kuin kyytiin noustessakin.

SUURI UIMATASO

TILAA OLESKELUUN​​​​​​​

Markkinoiden suurimmalla uimatasolla riittää tilaa lekotteluun. Tasainen ja vakaa uimataso helpottaa vedestä nousemista ja tarjoaa tilaa oleskeluun ja varusteiden pukemiseen. Lisää tilaa saa helposti takaistuimen irrottamalla.

HELPOSTI KÄYTETTÄVÄ ETUTAVARATILA

KÄTEVÄT SÄILYTYSTILAT​​​​​​​

Kaikki tavarasi ovat nyt käden ulottuvilla. Näppärän etutavaratilan voi avata helposti ohjaustankoa nostamalla istuma-asennosta käsin. Vesitiivis tavaratila tarjoaa lisää tilaa tavaroillesi, ja voit ottaa helposti mukaan kaiken tarvitsemasi.

LINQ-TAKATAVARATILA

NOPEA. HELPPO. TURVALLINEN.​​​​​​​

Vesijettiin voidaan lisätä ylimääräinen takatavaratila LinQ-pikakiinnitysjärjestelmällä. Polttoainekanisterin, laukun tai kylmälaatikon kiinnittäminen käy helposti kahden integroidun kiinnityspisteen avulla.

ROTAX 1630 ACE -MOOTTORI

SEA-DOON KAIKKIEN AIKOJEN TEHOKKAIN MOOTTORI​​​​​​​

Mekaanisesti ahdettu, ulkoisella välijäähdytyksellä varustettu Advanced Combustion Efficiency (ACE) -tekniikka parantaa tehokkuutta ja nostaa kiihtyvyyden aivan uudelle tasolle. Sea-Doon tehokkain moottori tuottaa huikean 300 hv:n tehon.

TARKKAA SÄÄDETTÄVYYTTÄ

TEHOKAS SÄÄDETTÄVÄ TRIMMIJÄRJESTELMÄ (VTS) JA KIIHDYTYKSEN HALLINTA

Voit tehdä säädettävän trimmijärjestelmän (VTS) hienosäädön nopeasti ohjaustangosta kuljettajan mieltymyksen, vesiolosuhteiden ja matkustajien lukumäärän mukaan. Ohjaustangosta säädettävä kiihdytyksen hallintatoiminto tekee kiihdytyksistä tarkoin hallittuja.

BLUETOOTH-AUDIOJÄRJESTELMÄ

MUSIIKKI MUKANA MENOSSA​​​​​​​

Alan ensimmäinen täysin integroitu ja vesitiivis audiojärjestelmä pitää tunnelman korkealla. Bluetooth-yhteydellä varustetun järjestelmän kokonaisteho on 100 wattia, ja sen säätimet on sijoitettu kätevästi kaiuttimeen.

VESITIIVIS LOKERO PUHELIMELLE

PITÄÄ PUHELIMESI KUIVANA JA LADATTUNA​​​​​​​

Vesitiivis lokero, jossa on integroitu USB-portti*, pitää laitteesi ladattuina ja käyttövalmiina. Laitteet pysyvät suojassa iskuja vaimentavassa ja vesitiiviissä telineessä.

*Vakiona vain Limited-malleissa.

ÄLYKÄS JARRU- JA PERUUTUSJÄRJESTELMÄ (iBR)

Järjestelmä on saanut tunnustusta USA:n rannikkovartiostolta, koska se on parantanut veneilyn turvallisuutta. Kolmannen sukupolven iBR-järjestelmän ansiosta pysähdyt nopeammin. Kuljettaja voi kytkeä vaihteen eteenpäin, vapaalle ja peruutukselle hitaissa nopeuksissa vakaasti ja kätevästi käsiään ohjaustangosta irrottamatta.

ISO 7,6-TUUMAINEN DIGITAALINÄYTTÖ

TÄYSIN DIGITAALINEN MITTARI​​​​​​​

Digitaalinäyttö tarjoaa kuljettajalle entistä paremman käyttökokemuksen näytön eri tiloja selattaessa ja ajoneuvotietoja katseltaessa. Mittarissa on myös automaattisesti himmentyvä taustavalo, joka takaa selkeän luettavuuden eri valaistuksissa. Suurempi näyttöalue ja suuret digitaaliset kirjaimet ja numerot ovat helposti nähtävissä myös ajon aikana.   

SULJETTU JÄÄHDYTYSJÄRJESTELMÄ

AINOASTAAN SEA-DOO-VESIJETEISSÄ​​​​​​​

Tämä tekniikka estää syövyttävän suolaveden ja vahingoittavan lian pääsyn moottorin sisään, mikä parantaa luotettavuutta ja tuo mielenrauhaa.


Pakollinen
Pakollinen

Tekniset tiedot

MoottoriROTAX 1630 HO ACE TURBO
Polttoainesäiliön tilavuus70 L.
Henkilömäärä3
Kantavuus272 kg
VäriCalifornia Green Metallic ja Musta / Premium-paketti: Eclipse Black ja Lava Red
Pituus (puskurista puskuriin) 345,1 cm
Leveys125,5 cm
Korkeus114,7 cm
Näytä tekniset tiedot