Sea-Doo

SPARK 2up 900 60 hp 2019

6 590€

HAUSKUUTTA VAILLA VERTAA

Sea-Doo SPARK on markkinoiden edullisin vesijetti, jonka avulla pääset nauttimaan perheesi kanssa saman tien aurinkoisista päivistä vesillä. Se on leikkisä, helposti ajettava vesijetti, jota on helppo vetää perässä pienelläkin autolla.

HENKILÖKANTAVUUS 2 TAI 3 HENKILÖÄ

MOOTTORI ROTAX 900 ACE TAI 900 HO ACE

RUNKO SPARK – KEVYT JA HELPPO HALLITA

HAUSKANPITOA KAIKILLE

TILAA 2 TAI 3 HENGELLE

Sea-Doo SPARK -mallista on saatavana kahden tai kolmen henkilön vaihtoehdot sen mukaan, haluatko haastaa aallot kahden vai kolmen hengen voimin.

NOPEA JA POLTTOAINETALOUDELLINEN

ROTAX 900 ACE- JA 900 HO ACE -MOOTTORIT

Rotax 900 ACE on markkinoiden polttoainetaloudellisin moottori, ja se kuluttaa polttoainetta vain 7,34 litraa tunnissa. Tehokkaamman ja paremman kiihtyvyyden tuottavan Rotax 900 HO ACE -moottorin kulutus on 9 litraa tunnissa. Ne ovat kumpikin pienikokoisia, kevyitä ja tarjoavat ripeän kiihtyvyyden.

PYSÄHDY NOPEAMMIN, RANTAUDU HELPOMMIN

ÄLYKÄS JARRU- JA PERUUTUSJÄRJESTELMÄ (iBR)

Toisen sukupolven iBR-järjestelmä, joka on vain Sea-Doo-vesijeteissä, auttaa sinua pysähtymään nopeammin. Lisäksi se parantaa hallittavuutta ja ohjattavuutta. *Perustuu BRP:n sisäiseen testaukseen malleilla, joissa ei ole iBR-järjestelmää.

KEVYT JA KESTÄVÄ MATERIAALI

POLYTEC-MATERIAALI

Tämä innovatiivinen ja iskunkestävä materiaali tekee Sea-Doo SPARKista kevyemmän ja auttaa sitä saavuttamaan täyden suorituskykynsä helpommin. Sisäisesti värjätty rakenne kestää lasikuitua paremmin naarmuja.

KAKSI TILAA AJOTYYLISI MUKAAN

ÄLYKÄS KAASUNHALLINTA (iTC)

Valitse joko nopeampi tai sujuvampi kiihdytys Rotax 900 HO ACE -moottorissa käytettävissä olevan Sport-tilan ja kaikissa malleissa käytettävissä olevan Touring-tilan avulla.

AINOASTAAN SEA-DOO-VESIJETEISSÄ

SULJETTU JÄÄHDYTYSJÄRJESTELMÄ

Tämä tekniikka estää syövyttävän suolaveden ja vahingoittavan lian pääsyn moottorin sisään, mikä parantaa luotettavuutta ja tuo mielenrauhaa.

LISÄÄ ASENNETTA

TEIPPISARJAT

Lisäämällä jonkin teippisarjan voit luoda Sea-Doo SPARKillesi entistä persoonallisemman tyylin. Tällaista yksilöllisyyttä et saa muualta.


Pakollinen
Pakollinen

Tekniset tiedot

Pituus2 hengen malli: 110" / 279 cm, 3 hengen malli: 120" / 305 cm
Leveys46" /­ 118 cm
Henkilökantavuus2 TAI 3 HENKILÖÄ
Kantavuus160 KG TAI 205 KG
MoottoriROTAX 900 ACE TAI 900 HO ACE
VäriLicorice & Mango, Vanilla & Blueberry, Pineapple & Candy blue
Näytä tekniset tiedot