Sea-Doo

Spark 2up IBR STD 90 vm. 2020

8 890€

OMAA LUOKKAANSA

Hauskaa ajaa, kätevä vesiurheilussa. Ensiluokkainen SPARK on suunniteltu tarjoamaan sinulle kesän parhaat kokemukset vesillä.

BRP:N KANNETTAVA ÄÄNENTOISTOJÄRJESTELMÄ*

OTA BIISIT MUKAAN VESILLE

Kuuntele mielimusiikkiasi joko vesillä tai maalla tämän täysin vesitiiviin, irrotettavan äänentoistojärjestelmän ansiosta. Järjestelmässä on kaksi 25 W:n kaiutinta, Bluetooth-valmius ja ladattava litiumakku. Painikkeiden avulla voit helposti säätää musiikin mielesi mukaan.

*Lisävarusteena kaikissa Spark-malleissa

ROTAX 900 ACE -MOOTTORI

NOPEAT JA BENSAPIHI

Tehokkaampi, nopeammin kiihtyvä Rotax 900 HO ACE kuluttaa vain 9 litraa tunnissa*. Kompakti, keveä ja kiihtyy välittömästi.

*Perustuu BRP:n sisäisiin testeihin.

iBR 

AINUTLAATUISTA SEA-DOOTA VAKIONA

Parempaa hallintaa ainutlaatuisen älykkään jarru- ja peruutusjärjestelmämme (iBR) avulla.

POLYTEC-MATERIAALI

KEVYT, HUIPPUVAHVA MATERIAALI

Vahva, toisen sukupolven Polytec vähentää vesijetin painoa tarjoten huippusuorituskykyä ja tehokkuutta. Vesijettiä on myös helppo kuljettaa useimmilla autoilla. Vesijetin pinta ei myöskään naarmuunnu niin helposti kuin lasikuitu välimuovauksen ansiosta. 

GRAFIIKKASARJA

ASENNETTA MUKAAN

Tee omasta Sea-Doo SPARKistasi vieläkin erottuvampi Attitude Graphic -sarjan avulla. Ainutlaatuista räätälöintiä juuri sinulle. Tätä ei ole muilla tarjota.

LINQ-JÄRJESTELMÄ

NOPEA. HELPPO. TURVALLINEN. 

Pistetään peli uusiksi. Kaikkiin SPARK-malleihin on nyt saatavana lisävarusteena pikakiinnitteinen LinQ-järjestelmä taakse. Pakkaa LinQ-laukkuusi enemmän, pidä hauskaa pidempään, aja kauemmas, säilytä evääsi viileänä ja raikkaana. Et lähde pelkästään ajoretkelle vaan seikkailemaan.


Pakollinen
Pakollinen

Tekniset tiedot

MoottoriROTAX 900 HO ACE
Polttoainesäiliön tilavuus30 L.
Kantavuus160 kg
VäriLicorice ja Mango / Rasberry ja Pear
Pituus279 cm
Leveys118 cm
Korkeus104,5 cm
Näytä tekniset tiedot