Sea-Doo

Spark 2up STD 60 vm. 2020

6 690€

OMAA LUOKKAANSA

Hauskaa ajaa, kätevä vesiurheilussa. Ensiluokkainen SPARK on suunniteltu tarjoamaan sinulle kesän parhaat kokemukset vesillä.

BRP:N KANNETTAVA ÄÄNENTOISTOJÄRJESTELMÄ*

OTA BIISIT MUKAAN VESILLE

Kuuntele mielimusiikkiasi joko vesillä tai maalla tämän täysin vesitiiviin, irrotettavan äänentoistojärjestelmän ansiosta. Järjestelmässä on kaksi 25 W:n kaiutinta, Bluetooth-valmius ja ladattava litiumakku. Painikkeiden avulla voit helposti säätää musiikin mielesi mukaan.

*Lisävarusteena kaikissa Spark-malleissa

ROTAX 900 ACE -MOOTTORI

NOPEAT JA BENSAPIHIT

Rotax 900 ACE on markkinoiden polttoainetaloudellisin moottori, se kuluttaa vain 7,34 litraa tunnissa.  Kompakti, keveä ja kiihtyy välittömästi.

*Perustuu BRP:n sisäisiin testeihin.

POLYTEC-MATERIAALI

KEVYT, HUIPPUVAHVA MATERIAALI

Vahva, toisen sukupolven Polytec vähentää vesijetin painoa tarjoten huippusuorituskykyä ja tehokkuutta. Vesijettiä on myös helppo kuljettaa useimmilla autoilla. Vesijetin pinta ei myöskään naarmuunnu niin helposti kuin lasikuitu välimuovauksen ansiosta. 

GRAFIIKKASARJA

ASENNETTA MUKAAN

Tee omasta Sea-Doo SPARKistasi vieläkin erottuvampi Attitude Graphic -sarjan avulla. Ainutlaatuista räätälöintiä juuri sinulle. Tätä ei ole muilla tarjota.

LINQ-JÄRJESTELMÄ 

NOPEA. HELPPO. TURVALLINEN.

Pistetään peli uusiksi. Kaikkiin SPARK-malleihin on nyt saatavana lisävarusteena pikakiinnitteinen LinQ-järjestelmä taakse. Pakkaa LinQ-laukkuusi enemmän, pidä hauskaa pidempään, aja kauemmas, säilytä evääsi viileänä ja raikkaana. Et lähde pelkästään ajoretkelle vaan seikkailemaan.


Pakollinen
Pakollinen

Tekniset tiedot

MoottoriROTAX 900 ACE
Polttoainesäiliön tilavuus30 l.
Henkilömäärä2
Kantavuus160 kg
VäriBlue Rasberry ja Pear / Vanilla ja Blueberry
Pituus279 cm
Leveys118 cm
Korkeus104,5 cm
Näytä tekniset tiedot