Sea-Doo

WAKE 170 vm. 2020

14 190€

OTA VESIURHEILUSTA KAIKKI ILO IRTI

Tartu wakeboardiin, skeittiin, surffiin tai mihin tahansa, joka käy vesille. Vesiurheiluun tarkoitettujen ominaisuuksiensa, kuten Ski-tilan, LinQ-vetopylvään tai lautatelineen ansiosta, Wake on juuri se vesijetti, jonka vanavedessä haluat harrastaa.

BLUETOOTH-ÄÄNENTOISTOJÄRJESTELMÄ

MUSIIKKIA VESILLÄ

BRP:n Audio-Premium -äänentoistojärjestelmän tarjoilee sinulle omaa mielimusaa ajon ajaksi 100 W:n teholla*. Vain sormesi hipaisulla luot haluamasi äänimaailman ja hyvät fibat, koska sinulla on käytössäsi alan ensimmäinen tehdasasenteinen, täysin vesitiivis ja kokonaan sisäänrakennettu Bluetooth‡-äänentoistojärjestelmä. Vasemman kaiuttimen kauko-ohjauspainikkeiden avulla vaihdat nopeasti kappaleita ja säädät äänenvoimakkuutta.

* Vaihtoehtona WAKE PRO -mallissa ja lisävarusteena WAKE 170 -mallissa

SUURI UIMALAVA

OLOHUONE VESIJETISSÄ​​​​​​​

Uimalava on entistä tasaisempi, lisää vakautta ja on mukava käyttää. Ihanteellinen nousta ajoneuvoon, oleilla siinä ja valmistautua vesiurheiluun. Saat vieläkin enemmän lisätilaa, kun irrotat takaistuimen.

WAKE-PAKETTI

VESIURHEILUA JOKAISELLE​​​​​​​

Vesiurheilusta nauttiminen Sea-Doon kanssa ei koskaan ennen ole ollut helpompaa, siitä pitävät huolen kolme ainutlaatuista ominaisuutta: LinQ-teleskooppipylväs, Ski-tila ja wakeboard-teline.

SKI-TILA

KIIHDYTÄ AMMATTILAISTEN TAVOIN​​​​​​​

Tämän ainutlaatuisen ominaisuuden ansiosta kuljettaja voi valita esiohjelmoidun kiihdytys- ja nopeusprofiilin, minkä ansiosta kiihtyvyys vesihiihtoa tai -lautailua varten on aina tarkasti hallinnassa. Lisäksi valittavana kaksi muuta ajotilaa (Sport ja ECO).

VAKAA RUNKO

KETTERÄ JA HAUSKA

Uudelleen muotoillun rungon painopiste on alempana tarjoten entistä parempaa vakautta ja turvallisuutta joko matkustajien kanssa tai ilman. Helppo ja hauska ajaa.

POLYTEC-MATERIAALI

KESTÄVÄ JA KEVYT​​​​​​​

Vahva, toisen sukupolven Polytec vähentää vesijetin painoa tarjoten huippusuorituskykyä ja tehokkuutta. Vesijettiä on myös helppo kuljettaa  jopa pienemmillä autoilla. Vesijetin pinta ei myöskään naarmuunnu niin helposti kuin lasikuitu välimuovauksen ansiosta. 

SUUREMPI ETUTAVARATILA

SÄILYTÄ MITÄ HALUAT​​​​​​​

Luokkansa* suurimman tavaratilan (152 l.) ansiosta sinulla on paljon tilaa tavaroille.

*Valmistajien nettisivut. Perustuu samoin hinnoiteltuihin malleihin.

VESITIIVIS PUHELINLOKERO

PIDÄ SE KUIVANA JA LADATTUNA​​​​​​​

Vesitiivis säilytyslokero, jossa pidät puhelimesi, kamerasi ja muut laitteesi ladattuna ja toimintavalmiina—kätevä, iskuilta suojaava ja vesitiivis säilytyspaikka. Saatavana lisävarusteena myös USB-portti.

NOUSUASKELMA

LEKOTTELE TAI PULAHTELE​​​​​​​

Helpottaa kyytiin nousua vedestä. Askelmassa on taitettava rakenne.

ÄLYKÄS JARRU- JA PERUUTUSJÄRJESTELMÄ (iBR)

Järjestelmä on saanut tunnustusta USA:n rannikkovartiostolta, koska se on parantanut veneilyn turvallisuutta. Kolmannen sukupolven iBR-järjestelmän ansiosta pysähdyt nopeammin. Kuljettaja voi kytkeä vaihteen eteenpäin, vapaalle ja peruutukselle hitaissa nopeuksissa vakaasti ja kätevästi käsiään ohjaustangosta irrottamatta.

SULJETTU JÄÄHDYTYSJÄRJESTELMÄ

AINOASTAAN SEA-DOO-VESIJETEISSÄ​​​​​​​

Tämä tekniikka estää syövyttävän suolaveden ja vahingoittavan lian pääsyn moottorin sisään, mikä parantaa luotettavuutta ja tuo mielenrauhaa.


Pakollinen
Pakollinen

Tekniset tiedot

MoottoriROTAX 1630 HO ACE
Polttoainesäiliön tilavuus60 L.
Henkilömäärä3
Kantavuus272 kg
VäriMalibu Blue ja Neonkeltainen
Pituus (puskurista puskuriin)331,8 cm
Leveys125 cm
Korkeus113,7 cm
Näytä tekniset tiedot