Sea-Doo

WAKE PRO 230 Sound System vm. 2020

17 890€

VAKAUTTA JA MUSIIKKIA VESIURHEILUUN

WAKE PRO -malli tarjoaa markkinoiden vakainta kyytiä. Siinä on lisätilaa, vedestä nousua helpottava nousuaskelma ja kunnioitettava 100 W:n Bluetooth-äänentoistojärjestelmä.

WAKE-PAKETTI

VESIURHEILUA JOKAISELLE

Vesiurheilusta nauttiminen Sea-Doon kanssa ei koskaan ennen ole ollut helpompaa, siitä pitävät huolen kolme ainutlaatuista ominaisuutta: LinQ-teleskooppipylväs, Ski-tila ja wakeboard-teline.

SKI-TILA

KIIHDYTÄ AMMATTILAISTEN TAVOIN​​​​​​​

Tämän ainutlaatuisen ominaisuuden ansiosta kuljettaja voi valita esiohjelmoidun kiihdytys- ja nopeusprofiilin, minkä ansiosta kiihtyvyys vesihiihtoa tai -lautailua varten on aina tarkasti hallinnassa. Lisäksi valittavana kaksi muuta ajotilaa (Sport ja ECO).

SUURI UIMATASO

TILAA OLESKELUUN​​​​​​​

Markkinoiden suurimmalla uimatasolla riittää tilaa lekotteluun. Tasainen ja vakaa uimataso helpottaa vedestä nousemista ja tarjoaa tilaa oleskeluun ja varusteiden pukemiseen. Lisää tilaa saa helposti takaistuimen irrottamalla.

BLUETOOTH-AUDIOJÄRJESTELMÄ

MUSIIKKI MUKANA MENOSSA​​​​​​​

Alan ensimmäinen täysin integroitu ja vesitiivis audiojärjestelmä pitää tunnelman korkealla. Bluetooth-yhteydellä varustetun järjestelmän kokonaisteho on 100 wattia, ja sen säätimet on sijoitettu kätevästi kaiuttimeen.

VESITIIVIS LOKERO PUHELIMELLE

PIDÄ PUHELIMESI KUIVANA JA LADATTUNA

Vesitiivis lokero pitää laitteesi kuivana ja käyttövalmiina. Laitteet pysyvät suojassa iskuja vaimentavassa ja vesitiiviissä telineessä. Lokeroon on lisävarusteena saatavana myös USB-portti.*

*Vakiona vain Limited-malleissa.

NOUSUASKELMA

LEKOTTELE TAI PULAHTELE​​​​​​​

Helpottaa kyytiin nousua vedestä. Askelmassa on taitettava rakenne.

ST³-RUNKO

MULLISTAVAA VAKAUTTA​​​​​​​

Leveämpi runko tarjoaa vertaansa vailla olevaa vakautta matalamman painopisteen ja parannetun rakenteen ansiosta niin kovassa aallokossa, paikallaan ollessa kuin kyytiin noustessakin.

HELPOSTI KÄYTETTÄVÄ ETUTAVARATILA

KÄTEVÄT SÄILYTYSTILAT​​​​​​​

Kaikki tavarasi ovat nyt käden ulottuvilla. Etutavaratila on helppokäyttöinen, sillä ohjaustanko nousee tavaratilan kannen mukana. Vesitiivis tavaratila tarjoaa lisää tilaa tavaroillesi, ja voit ottaa helposti mukaan kaiken tarvitsemasi.

ROTAX 1630 ACE TURBO -MOOTTORI

ENEMMÄN VOIMAA VESILLÄ

Rotax 1630 ACE Turbo tarjoaa mieltä hiveleviä hevosvoimia ja ylivertaista kiihtyvyyttä vaikuttavalla vääntövoimallaan ja mahtavalla polttoainetaloudellisuudellaan.

ÄLYKÄS JARRU- JA PERUUTUSJÄRJESTELMÄ (iBR)

Järjestelmä on saanut tunnustusta USA:n rannikkovartiostolta, koska se on parantanut veneilyn turvallisuutta. Kolmannen sukupolven iBR-järjestelmän ansiosta pysähdyt nopeammin. Kuljettaja voi kytkeä vaihteen eteenpäin, vapaalle ja peruutukselle hitaissa nopeuksissa vakaasti ja kätevästi käsiään ohjaustangosta irrottamatta.

SULJETTU JÄÄHDYTYSJÄRJESTELMÄ

AINOASTAAN SEA-DOO-VESIJETEISSÄ​​​​​​​

Tämä tekniikka estää syövyttävän suolaveden ja vahingoittavan lian pääsyn moottorin sisään, mikä parantaa luotettavuutta ja tuo mielenrauhaa.


Pakollinen
Pakollinen

Tekniset tiedot

MoottoriROTAX 1630 ACE TURBO
Polttoainesäiliön tilavuus70 L.
Henkilömäärä3
Kantavuus272 kg
VäriMalibu Blue ja Neonkeltainen
Pituus (puskurista puskuriin)345,1 cm
Leveys125,5 cm (ilman telinettä)
Korkeus114 cm
Näytä tekniset tiedot